Zhaklina dhe Ronaldo Sharka ishin të izoluar në rulotë gjatë 24 orëve të para të qëndrimit të tyre në shtëpinë e Big Brother, por tani i janë bashkuar pjesës tjetër të konkurrentëve.

Koha aty i ka bërë të mendojnë dhe të llogarisin mirë se kush nga banorët i janë afruarderi më tani e kush jo.

Njëra  prej tyre është Olta Gixhari, për të cilën Zhaklina mendon se ajo nuk e ka qejf , madje është e sigurt se ajo do ta nominojë.

Ronaldo: Olta Gixhari nuk na ka begenisur fare, por fare! Zhaklina: Ajo nuk më ka qejf mua!

Ronaldo: Po pse? Zhaklina: Nuk e di, por do më nominojë!