Disa njerëz i japin një bazë të madhe s*ksualitetit të partnerit të tyre dhe nxjerrin disa elementë që magnetizojnë. Natyrisht, të gjithë kanë tipare të ndryshme të personalitetit, por ka disa shenja që japin një energji të jashtëzakonshme s*ksuale.

LUANI – Luanët kanë një marrëdhënie unike me trupin tuaj. Ju dëshironi të mbani dhe të prekni. Pavarësisht se çfarë jeni duke bërë, nëse janë lodra seksi apo një marrëdhënie, ju pëlqen të siguroheni që ju dhe partneri juaj të jeni fizikisht sa më afër që të jetë e mundur. Mos harroni të komunikoni dhe t’i tregoni partnerit tuaj saktësisht se ku t’ju prekë dhe me siguri do të kaloni kohën më të mirë. Mos harroni t’i pyesni se çfarë u pëlqen edhe atyre!

AKREPI – Akrepat njihen për s*ksualitetin e tyre, ndaj nuk është çudi që ata janë në kategorinë më s*ksi të zodiakut. Akrepat dëshirojnë dashuri dhe intimitet, që do të thotë se u pëlqen t’i japin partnerit të tyre 100% dhe nuk do të dorëzohen derisa të jenë të kënaqur. Ata duan që si ata dhe partnerët e tyre të kalojnë një kohë të mirë. Lojëra? Pse jo! E vetmja gjë që është e sigurt është se me ta do të kaloni shumë mirë!

DASHI – Dashi është shumë i sigurt kur bëhet fjalë për marrëdhëniet s*ksuale. Ata pëlqejnë të kujdesen për biznesin, të kënaqin nevojat e tyre dhe të argëtohen pa u ndjerë në faj. Nëse jeni një Dash, ju jeni një ekspert në lodrat e s*ksit dhe e dini saktësisht se çfarë dëshiron partneri juaj. Dashi është shenja që ka më shumë gjasa të marrë përgjegjësinë gjatë marrëdhënieve s*ksuale dhe të argëtohet më shumë. Ju jeni ata që duhet të iniciojnë, gjë që shpesh i bën përshtypje partnerëve tuaj.