Disa njerëz, bëjnë gjithcka që të jenë në qendër të vëmendjes. Protagonizmi është një nga tiparet e tyre kryesore dhe cdo gjë, duhet të sillet rreth tyre. Për ta përforcuar këtë fakt, kanë menduar edhe astrologët, të cilët kanë zbuluar 3 shenjat e horoskopit që duan medoemos të jenë në qendër të vëmendjes…

Demi – Shenjat e Demit njihen për kokëfortësinë e tyre ekstreme. Ata vazhdimisht duan që gjërat të shkojnë siç duhet, kështu që ata do të bëjnë çdo gjë të nevojshme për t’i arritur ato. Ata kanë një dëshirë të jashtëzakonshme për luks, kënaqësi dhe gjëra të mrekullueshme, të cilat mund t’i bëjnë ata të bëhen mjaft kërkues. Meqenëse vlerësojnë çdo gjë që është luksoze dhe e shkëlqyer, ata shpesh mund të mburren me të për të tërhequr vëmendjen. Jo vetëm kaq por ata priren që cdo situatë ta ekzagjërojnë, qoftë për mirë apo për keq

Luani – Luani është ai person që përgatitet gjithmonë me një histori për të ndryshuar bisedën. Edhe pse ata nuk përpiqen në mënyrë specifike ta bëjnë atë për veten e tyre, ata besojnë se kanë kontribuar diçka domethënëse. Luani ndonjëherë bëhet edhe mburrës kur ndihen shumë egoistë. Atyre u pëlqen të marrin lëvdata për mburrjet e tyre ekstravagante. Ata kënaqen duke tërhequr vëmendjen te vetja.

Bricjapi – Bricjapët shpesh ndihen të nënvlerësuar dhe të injoruar, prandaj nëse duhet të dramatizojnë arritjet e tyre për të tërhequr vëmendjen, ata do ta bëjnë këtë duke u mburrur për arritjet e tyre. Kur dikush i nxit ata, ata natyrisht bëhen mbrojtës dhe përdorin metodën e tyre për të maskuar natyrën e tyre aktuale duke u mburrur për diçka në një përpjekje për të fituar kontrollin e situatës dhe për të tërhequr vëmendjen ndaj veprimeve të tyre.