Nëse po kërkoni mënyrën më të lehtë për të larë rrobat në lëvizje, kjo qese plastike me zinxhir mund të jetë përgjigja për problemet tuaja.

Krijuar nga kompania japoneze Kao, çanta e rrobave Attack Zero është në fakt një çantë me zinxhir prej 5 litrash e krijuar për t’i ndihmuar përdoruesit të lajnë rrobat praktikisht në çdo kohë dhe kudo.

Mjafton të hapni zinxhirin, t’i vendosni rrobat e ndotura brenda së bashku me pak detergjent – të furnizuar me qesen – dhe ta mbushni me ujë.

Në këtë pikë mbyllni zinxhirin, tundni çantën Attack Zero për t’u siguruar që rrobat janë njomur mirë dhe pastroni butësisht çantën sikur t’i lani rrobat me dorë.

Në fund, hiqni valvulën e vogël në anë të çantës dhe lëreni përzierjen e ndotur të dalë. Më pas shtoni ujë të freskët për të shpëlarë rrobat dhe përsërisni procesin sa herë të jetë e nevojshme.

Çanta e rrobave Kao Attack Zero mund të duket si një produkt rudimentar dhe në të vërtetë është. Megjithatë, kjo është ajo që e bën atë të përsosur për një sërë situatash ku thjeshtësia është pikërisht ajo që na nevojitet.

Kur jeni duke kampuar në mes të asgjësë, një lavatriçe inteligjente nuk do t’ju bëjë shumë punë. Në rast fatkeqësie natyrore, kur nuk ka energji elektrike, një qese plastike kryen detyrën e saj. Dhe ja ku vjen kjo lavatriçe portative që do t’ju shpëtojë nga çdo telash.

Sipas njerëzve që kanë ndarë mendimet e tyre për çantën Kao Attack Zero, në fakt, pajisja është e përshtatshme për larjen e rrobave deri në 10 herë.