Mbreti i Britanisë së Madhe Karli i III-të dhe Mbretëresha Kamila janë gjithmonë shumë të dashur, ndajnë të njëjtin sens humori dhe komunikojnë edhe me një shikim.

Mirëpo, sipas raportimeve të fundit, ata nuk janë mësuar të flenë në të njëjtin shtrat. Në fakt, ata flenë në dhoma gjumi të ndryshme. E njëjta gjë ishte e vërtetë për Mbretëreshën Elizabeth dhe Princin Philip.

Në informacion thuhet se në shtëpinë e tyre ata kanë tre dhoma gjumi, dy prej të cilave flenë të ndarë dhe të tretën të cilën e ndajnë bashkë. Në fakt, vendimi i tyre për të fjetur veçmas ka një ndikim pozitiv në shëndetin e Mbretit Karl III.

Siç dihet, monarku i ri vuan nga dhimbjet e shpinës dhe shumë shpesh udhëton me jastëkë të veçantë që mbajnë të qëndrueshme pikën specifike. Hulumtimet tregojnë se ndarja e një shtrati mund të çojë në qëndrim të gabuar dhe të përkeqësojë çdo problem me shpinën.