Kur jeni gati të shpenzoni mijëra dollarë për një makinë të re, është joshëse të kurseni para duke blerë një me çmimin më të ulët.

Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht se po merrni marrëveshjen më të mirë. Në një skenar të rastit më të keq, një makinë e lirë mund të sjellë kosto të larta gjatë viteve të pronësisë suaj.

Mund të ketë kosto të larta karburanti, të jetë i shtrenjtë për t’u riparuar ose të përfundojë i kushtueshëm për t’u siguruar.

Për më tepër, ju dëshironi që një blerje e madhe si një makinë e re të jetë e këndshme për t’u zotëruar.

Ai duhet të ketë fuqinë që ju nevojitet për udhëtimin tuaj në autostradë dhe hapësirën që ju nevojitet për pasagjerët dhe ngarkesat njësoj.

Ai gjithashtu duhet të ketë sigurinë për veçoritë më të fundit të sigurisë dhe teknologjinë për t’ju mbajtur të lidhur dhe të informuar.

Ju nuk keni nevojë të blini makinën më të lirë për të kursyer para, as nuk keni nevojë të blini një makinë luksoze për të marrë tiparet, performancën dhe komoditetin që dëshironi.

Çmimet “Makinat më të mira për para” gjejnë ekuilibrin midis makinave që fokusohen në vlerë dhe makinave që ofrojnë përvoja të shkëlqyera pronësie.

Çmimet mbulojnë 11 klasa të ndryshme të automobilave, dhe fituesit kanë kombinimin më të mirë të cilësisë dhe vlerës në klasat e tyre përkatëse. Ato nuk janë vetëm makina të mira, ato janë gjithashtu oferta të mira për një kohë të gjatë.

1 – Honda Civic 2022


2 – Hyundai Elantra

3 – Toyota Avalon